Omwille van de coronamaatregelen kon dit jaar geen enkele jubilarissenviering plaatsvinden. Vanaf vrijdag 20 november bezoekt een afvaardiging van het districtscollege de jubilarissen die zich hadden ingeschreven voor deze vieringen om hen te feliciteren en in de bloemetjes te zetten.
 
Ieder jaar organiseert het district Hoboken 3 tot 4 jubilarissenvieringen. Op die momenten worden echtparen gehuldigd die 50, 65, 70 jaar en meer getrouwd zijn. Tijdens zo’n viering is er een receptie en worden enkele geschenken aangeboden zoals een medaille, een oorkonde, een bos bloemen en een doosje pralines. Als aandenken van deze gebeurtenis wordt een foto genomen. Omwille van de coronamaatregelen, konden deze vieringen dit jaar niet plaatsvinden.
 
Het districtscollege wil de kans niet laten voorbijgaan om deze koppels alsnog te feliciteren. Daarom brengen ze een bezoekje tot aan hun voordeur om hen enkele geschenkjes te overhandigen. Het eerste bezoek is gepland om vrijdag 20 november. Tussen vrijdag 20 november en 12 december zullen ze 78 echtparen bezoeken en hen in de bloemetjes zetten. Een fotograaf gaat mee om een foto te nemen. Naast de gebruikelijke cadeautjes wordt er ook een verrassingsgeschenk voorzien.
 
De social distancing en de andere geldende coronamaatregelen zullen te allen tijde gerespecteerd worden.