JCI Lier, de vereniging voor jonge ondernemende mensen tussen 18 en 40, is 1 oktober 2020 van start gegaan met een nieuw project ‘Heroes for Emma’. Het doel is om op 3 maanden tijd een virtuele afstand af te leggen door dit te registreren via een smartphone app. Projectleider Tine Seuntjens (25) heeft ervoor gezorgd dat in deze tijden van afstand houden er toch samen kan gesport worden.

‘Heroes for Emma’ daagt iedereen uit om de komende maanden de wereld rond te reizen. Jammer genoeg niet in het echt maar iedereen kan deelnemen om op 3 maanden virtueel de wereld rond te reizen. Tussendoor wordt er gestreefd naar mijlpalen en zijn er ook prijzen te winnen. Er zijn verschillende inschrijvingspakketten en alle opbrengsten worden gedoneerd aan het fonds Emma Deprince.

85.926 KM
Dit project slaagt erin om samen corona proof actief te blijven met het ambitieuze doel om op 3 maanden 85.926 km af te leggen. Dit is de afstand om in vogelvlucht de wereld rond te gaan en daarna de hoofdsteden in Europa te bezoeken waar wereldwijde vereniging JCI gehuisvest is. Sporten en bewegen is voor iedereen belangrijk en er is gekozen om dit project internationaal aan te pakken. ‘Heroes for Emma’ is gestart op 1 oktober en loopt tot 31 december 2020.

Foto: www.jcilier.be