Patricia de Leuw en Marieke van Zutphen zijn de twee schrijvers achter het pseudoniem Zutje & DeViss en de auteurs van het jeugdboek ” Jack & Lev. De terugkeer van de schaduwheer”. Nelleke van Hoof las het boek in een week uit en was meteen zo enthousiast dat ze aanbood om de karakters uit te werken, een logo en illustraties te maken. De wit/zwarte vol bladse illustraties zijn echte kunstwerkjes en de kleurrijke cover oogt mooi. Jack & Lev is een spannende, grappig en geestig fictieboek geschikt voor kinderen van 8 á 12 jaar. Jack & Lev. heeft een spannend tijdloos verhaal met eigentijdse onderwerpen die centraal staan. Een prachtig boek een echte aanrader voor jong en ook voor wat ouder!

Steun tegelijkertijd een goed doel! Van elk verkocht boek gaat een bedrag naar Stichting Lezen en het CPNB ter promotie van het Nederlandse Boek. Want lezen is goed, lezen is fijn!

 

Als Jacks hond voor zijn neus wordt ontvoerd, stort zijn wereld in. Hij is alleen en eenzaam. Zijn vader woont in het buitenland, zijn moeder is dood, en hij is overgeleverd aan de zorgen van zijn egoïstische tante. Dan ontmoet hij het vreemde meisje Lev dat hem doodleuk vertelt dat ze uit een andere dimensie komt. Als zij hem vraagt toe te treden tot een Geheime Genootschap, is dat het begin van een bizar avontuur. Samen met Lev en zijn beste vriend Fidel raakt hij verwikkeld in een strijd om de Fosgeniet. Jack ontdekt dat hij tot heel wat meer in staat is dan hij zelf ooit had gedacht. Zijn grootste vijand: Skia Ombre, de kwaadaardige Schaduwheer.

Auteur: Zutje & DeViss

illustratie: NellekeVan Hoof

ISBN:9789090338767

Prijs: € 14,95

Uitgeverij: Aussie Publishing