Op woensdag 20 november organiseert het district Deurne, in samenwerking met de seniorenraad, een gratis open themadag in cultuurcentrum Deurne met als onderwerp ‘Intimiteit en seksualiteit bij ouderen’. Joeri De Ren van Zorgbedrijf Antwerpen geeft er een lezing en Ariane Van Hasselt brengt een muzikale comedyvoorstelling.
 
Naar aanleiding van het boek  ‘Grijze Goesting’ brengt Joeri De Ren van Zorgbedrijf Antwerpen een lezing over ‘Intimiteit en seksualiteit bij ouderen’. In het boek vertellen senioren en experts wat liefde, intimiteit en seksualiteit op latere leeftijd betekent. Door het boek worden thema’s als liefde, intimiteit en seksualiteit onder senioren bespreekbaar gemaakt. Onthullende getuigenissen doorbreken het taboe. Een mens verandert niet fundamenteel met ouder worden, ook niet wanneer het over intimiteit gaat.
 
Na de pauze brengt Ariane Van Hasselt een muzikale comedyvoorstelling.  Ariane Van Hasselt heeft een heel brede ervaring opgebouwd in o.a. musical, theater, muziek en comedy. Een autoharp, gitaar en piano zijn steeds haar trouwe metgezellen op het podium.
 
Praktisch
·         Open Themadag: Intimiteit en seksualiteit bij ouderen
·         woensdag 20 november 2019 om 13 uur
·         Cultuurcentrum  Deurne, Frans Messingstraat 36, 2100 Deurne
·         gratis
·         Inschrijven is verplicht via het telefoonnummer 03 360 85 50 of ccdeurne@antwerpen.be.
·         programma:
o   13.00 uur: deuren open
o   13.30 uur: verwelkoming
o   13.45 uur: lezing Joeri De Ren: ‘Grijze Goesting’: Intimiteit en seksualiteit bij ouderen.            
o   15.15 uur: pauze
o   15.45 uur: optreden Ariane Van Hasselt
o   17.00 uur: receptie met een drankje en belegde broodjes
o   18.00 uur: einde
·         meer info via www.deurne.be.

Foto: www.antwerpen.be