Het coronavirus trok een streep door het vorige seizoen. We zijn als club dan ook verheugd dat we na enkele moeilijke maanden vanaf dit weekend opnieuw van onze geliefkoosde sport kunnen genieten. Onze mannen beginnen zondag in de Arenahal als promovendus aan hun eerste wedstrijd in Nationale 1 (voorheen Liga B). De Antwerp Ladies starten zaterdag 17 oktober aan het seizoen in de Liga A. Maak alvast kennis met onze teams!
 
Interfreight Antwerp Men
 
Coach Christof Van Goethem krijgt vier versterkingen in zijn tweede seizoen aan het roer van de Reds. Pieter-Jan Bormans keert terug na een avontuur bij de Franse tweedeklasser Amiens. Deze receptie-hoekspeler was in België al actief bij Caruur Gent in de hoogste klasse. Het duo Bavo Mees (middenman) en Stef Van Heyste (setter) maakt de overstap van VC Haacht (Liga B). Van Heyste is geen onbekende, in 2016-2017 speelde hij al in de Arenahal in het shirt van Topvolley Antwerpen, daarna speelde hij twee jaar voor Maaseik. Opposite Maarten Van Dyck komt op zijn beurt over van Smash Lier. Van 2014 tot 2017 speelde hij bij Mendo Booischot ook op het tweede niveau.
 
Interfreight Antwerp Ladies

Cristina Moga beschikt aan de start van haar vijfde seizoen als trainer van de Antwerp Ladies opnieuw over een jonge talentvolle groep. Met een gemiddelde leeftijd van 20 jaar trekt de club voluit de kaart van de jeugd. De ambitie is om dit seizoen enkele talenten te laten doorbreken. Met de komst van Sarah Cools en Jitse Verbinnen hebben de jongere spelers alvast de ideale rolmodellen aan hun zijde. Jitse Verbinnen speelde van 2016 tot 2018 al bij de Ladies. Na een tussenstop bij Hermes Oostende, waar ze twee keer de Beker van België won, keert de 24-jarige opposite terug naar de Arenahal. Ook libero Katrien Vanheusden keert na één jaar bij Zandhoven terug naar de Antwerp Ladies. Met Sarah Cools krijgt de technische staf een echte topspeelster. Ondanks haar 22 lentes won ze al drie keer de dubbel met Asterix. Vorige zomer kroonde ze zich tot Belgisch kampioen beachvolleybal. Tot slot maken Catlin Van de Perre (receptie-hoek) en Anouck Van Bouwel (receptie-hoek) de overstap van de Volleybalschool.