95 aanbieders presenteren in ’t Bau-Huis in Sint-Niklaas op zaterdag 18 maart hun nieuwe tips voor groepsactiviteiten en -verblijfsmogelijkheden.

Voor deze vijftiende editie wordt het concept vernieuwd naar een open beurs met een nog groter aanbod aan groepsmogelijkheden!
Niet alleen verenigingen maar ook families, vriendengroepen, scholen en bedrijven die af en toe een uitstapje organiseren kunnen tussen 10u en 16u heel wat tips verzamelen op deze beurs.
Met de organisatie van deze jaarlijkse ontmoetingsdag wil Toerisme Oost-Vlaanderen de groepsbezoeken in haar toeristische regio’s promoten. Gaststad- en –regio zijn deze keer Sint-Niklaas en het Waasland. In ’t Bau-Huis kunnen de bezoekers volop informatie en tips verzamelen voor hun volgende groepsuitstap in Oost-Vlaanderen.
Kennismakingstochten
Gespreid over de dag zijn er verschillende inspiratietochten waarbij een beursbezoek is geïntegreerd in een mooie daguitstap in de regio. Nog tot 1 maart kan er ingeschreven worden voor de bezoeken aan o.a. Sint-Niklaas, Temse, Waasmunster, Lochristi en Wachtebeke.

Nieuw
Dat de beurs voortaan op zaterdag doorgaat en ook heel wat tips biedt voor families, vrienden, scholen en bedrijven is de grootste vernieuwing. Iedereen die leuke tips zoekt voor boeiende uitstappen in Oost-Vlaanderen springt op 18 maart tussen 10u en 16u best eens binnen in ’t Bau-Huis. Je ontdekt er het aanbod met zowel dag- als overnachtingsmogelijkheden voor groepen van steden en gemeenten, bedrijven, musea, rederijen, logies, …

Gratis inkom voor iedereen die zich vooraf registreert en op de dag zelf toekomt tussen 12u30 en 13u30
www.tov.be/infodag_groepsuitstappen
€ 5 per persoon aan de kassa
€ 7 voor 2 personen
Kinderen jonger dan 16 jaar: gratis

Samenwerking
Deze boeiende dag is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Toerisme Sint-Niklaas en Toerisme Oost-Vlaanderen. De stad zorgt o.a. via ’t Bau-Huis voor de logistieke ondersteuning terwijl Toerisme Oost-Vlaanderen de praktische uitwerking en promotie op zich neemt.