Na een lange periode van onzekerheid, gaat HRD Antwerp naar de toekomst met een nieuwe en ambitieuze CEO. Ellen Joncheere(foto), voormalig CEO van Fremach, wordt vanaf 20 januari de nieuwe CEO van HRD Antwerp. Hiermee komt een einde aan het ad-interim mandaat van Michel Janssens die met de zomer op pensioen gaat.

Ellen heeft gewerkt in een groot aantal andere sectoren, waaronder een toeleverancier van de auto-industrie en de milieudiensten, waar zij bedrijven heeft getransformeerd en hun marktposities heeft versterkt in het licht van de snel veranderende marktsituaties. Zij is van plan om HRD Antwerp te helpen bij het overwinnen van de obstakels die er op dit moment zijn en om de hele organisatie voor te bereiden op de toekomst.

De afgelopen jaren heeft HRD Antwerpen haar aandacht gericht op haar kerndiensten, namelijk het certificeren van geslepen diamanten, het verzorgen van professionele opleidingen en het ontwikkelen van technologische hulpmiddelen om synthetische diamanten op te sporen. Dit heeft geleid tot een reorganisatie van de wereldwijde structuur en hiërarchie.

HRD Antwerp heeft diamond grading labs in Antwerpen, Istanbul en Mumbai en representatieve kantoren en drop off locaties in Dubai, Hong Kong, Londen, Madrid, Shanghai, Surat en Tel Aviv.

Foto: www.hrdantwerp.com