Vorige week vond er een persmoment plaats waarbij de cast van een nieuwe komedie Hoog in de lucht werd voorgesteld. Het zal met deze weer een hoogvlieger worden voor de Sven De Ridder Company. Omdat de komedie, hoe kan het niet anders, zich afspeelt op een luchthaven en in een vliegtuig, werd dit persmoment toepasselijk genoeg gehouden in de E-lounge op de Business Terminal vlak bij het luchthavengebouw van Antwerp Airport. De locatie zorgde voor een authentieke sfeer en gaf een voorproefje van de setting waarin de komische scènes zich zullen afspelen. De cast en crew waren aanwezig om vragen te beantwoorden. Er werd dan ook van deze gelegenheid gebruik gemaakt om  foto’s en films te maken, wat leidde tot een geslaagde en sfeervolle introductie van het toneelstuk.

Met maar liefst 12.000 toeschouwers voor 19 voorstellingen werd de vorige productie PRISON PARTY een van onze meest succesvolle producties tot nog toe. Met de Zomervoorstelling 2024 ‘Hoog In De Lucht’ beginnen ze met heel veel goesting te repeteren. De cast voor deze hilarische komedie ‘Hoog In De Lucht’  bestaat uit Sven De Ridder, Luc Verhoeven, Brik Van Dyck, Linda De Ridder, Jasmine Jaspers  en Kristel Verbeke, Zij zullen Hoog in de lucht op 18 juli 2024, in een vliegsnelheid naar beneden komen om hun  première via de gate Theater Elckerlyc in Antwerpen aan u voor te stellen en dit tot 18 augustus 2024. Daarna vertrekken ze terug ‘Hoog In De Lucht’  om vanaf midden september 2024 terug ‘HOOG IN DE LUCHT’ op tournee te gaan in Vlaanderen. Jullie vinden alle speeldata terug op de web-site:     https://www.svenderiddercompany.be/voorstellingen/hoog-in-de-lucht/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEVLIEGHER AIRLINES is een sympathiek familiebedrijf met enthousiast personeel, maar als Nadia (Kristel Verbeke) de leiding overneemt van haar bejaarde vader blijft er van de  gezellige werksfeer plots niks meer over. Wanneer de kleine vliegmaatschappij dan ook nog eens dreigt te worden opgeslorpt door een grote  buitenlandse speler, legt het personeel prompt het werk neer. Een volledige staking kan dan ook niet vermeden worden. In de vlieghaven zullen alle verdere ongemakken zich afspelen, wat zal leiden tot onverwachte  gebeurtenissen, waar lachen en plezier niet veraf is. Overleeft Devliegher Airlines de staking of gaat het roemloos ten onder?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een FIRST CLASS is een komedie van Brik Van Dyck en Sven De Ridder

Cast:

  • Sven De Ridder
  • Kristel Verbeke
  • Luc Verhoeven
  • Jasmine Jaspers
  • Linda De Ridder
  • Brik Van Dyck

De ticketverkoop daarvoor start al op 29 mei 2024 via;

https://www.svenderiddercompany.be/voorstellingen/hoog-in-de-lucht/

——————————————————————————————————————-

Interview met Jasmine Jaspers door G. Charrin:

Jasmine Jaspers is ondertussen een de boegbeelden geworden van de Sven De Ridder Company.

-Jasmine, de hoeveelste maal speel je nu samen met Sven?

Oei dat wordt tellen. Misschien best van achter naar voren. Met de enkele zomervoorstellingen en een kerst voorstelling komen we toch al zeker aan 5 voorstellingen. En dit op zes jaar Sven de Ridder Company. Niet slecht hé!

-Wat is je rol in ‘ Hoog in de Lucht’?

Ik speel Lotte, de rechterhand van de purser ( Sven De Ridder). Ik ben ook de vrouw van Tanguy ( Brik). Ik wil dolgraag zwanger worden en steek dit niet onder stoelen en banken. Ik zal Tanguy wel alle hoeken van het vliegveld of de luchthaven laten zien. Ik heb gehoord dat er voor mij zelfs een stukje choreografie in het verhaal zit.

 

 

 

-En wat staat er nog op het programma voor Jasmine?

De repetities voor ‘ Hoog in de Lucht’ gaan nu opstarten en dan zijn we klaar voor de start van deze komedie midden juli.

Volgend jaar zit ik  in ‘ de Coiffeur van het Verzet’ de speciale SDRC productie op het Zuid. Ondertussen zit er nog iets in de pipeline waarover ik nog niets kan zeggen. Binnenkort komen we er mee naar buiten. (Misschien Jasmine terug in de Kerstploeg van Sven?).

In de zomer ga ik ook 4 weken stage geven met Tatyana Beloy bij onder meer Deborah De Ridder en Deep Bridge ivm musicals. En met Helle Vanderheyden ben ik aan zee met het zomerkoor Scarletta. Daarna is het even vakantie  naar Griekenland en gaan we vanaf september toeren in Vlaanderen met de SDRC.

https://www.svenderiddercompany.be/voorstellingen/hoog-in-de-lucht/