HET VERDWENEN BOS en andere verhalen om bij weg te dromen’

Op een vlotte manier beschrijft Raymond De Bruyne zeven korte verhalen over Kabouters op avontuur, Koning Faka, de Heks Sniek, Het geheim onder de vuilnisbelt, Zebbedees over de Grote zon en maan van Wizoland en Het verdwenen bos. De verhalen geschreven in een sprookjes atmosfeer doen de Fantasie prikkelen. De vertellingen gaan over vriendschap, samenwerken en liefde, verhalen die avontuurlijk en ook nog spannend zijn. Het zijn goed leesbare verhalen dat kinderen absoluut zal aanspreken om te lezen of te laten voorlezen.

Veel leesplezier!

Raymond De Bruyne (° 1947) uit Mortsel houdt zich creatief jong met theater, het schrijven van kleuterverhalen, poëzie en maandelijkse vertelbeurten in kleuterklassen. Taal is voor hem een fijn instrument om met liefde te bespelen.

35 jaar lang lesgegeven aan jongens en meisjes van 7 jaar met vooral aandacht voor toneel en voordracht -al kinderboekjes geschreven in eigen beheer waarvan de opbrengst telkens naar goede doelen ging zoals o.a. Make-A-Wish, Beyond The Moon, kansarmen, de Cliniclowns, Villa Rozerood, enz…

Lokaal is Raymond De Bruyne actief als acteur bij Toneelgroep Streven, waarin hij de afgelopen veertig jaar heel wat hoofdrollen toegewezen kreeg. Verder van huis, met name in de rest van Vlaanderen, zal Raymond vooral bekend zijn van (gast)rollen in diverse televisiereeksen, zoals Thuis, Familie, Zone Stad en Aspe.

Auteur: Raymond De Bruyne

ISBN: 978-94-0223-749-8 / 9789402237498

Prijs; € 16,99

Uitgeverij: boekscout