Bali, dat zijn torenhoge golven die vragen om bedwongen te worden met een plank, schommels in de jungle, sfeervolle strandbars, eeuwenoude tempels en de nodige spiritualiteit. Het eiland van de Goden heeft zijn naam overduidelijk niet gestolen en reken maar dat jouw Instagram een flinke boost krijgt! 

Wel dit paradijsje op aarde kan jij verkennen voor een spotprijsje. Vanaf € 899 verblijf jij in het charmante Kubu Cempaka Seminyak, een plek waar Belgen gek van zijn. Betaal je € 100 supplement dan verblijf je bijna letterlijk met de voetjes in het zand aan de oceaan. Een upgrade die zijn geld meer dan waard is! Waar het addertje zit? Zoek gerust verder, maar net zo makkelijk vlieg jij voor dit belachelijk lage bedrag naar Indonesië en geniet je er een week lang van dit magische plekje. Vlucht, hotel en twee excursies (ontdekking Oost-Bali & Ubud) zijn inbegrepen. Boeiend, bijzonder, beestig of bangelijk? Bali is het allemaal! 

Ooit al eens gedroomd van een reis naar het paradijselijke Bali? Wil je Bali verkennen en ondertussen ook genieten/relaxen op een exotisch strand? Dan past deze aanbieding perfect bij jou!

Je vliegt in stijl met Qatar Airways en geniet van een strandverblijf in het excellente driesterrenhotel Kubu Cempaka Seminyak. Ontdek het kunstenaarsdorp Ubud en geniet van een tropische zonsondergang tijdens de met gids begeleide Ubud en Tanah Lot tour. Ook een begeleide ontdekking van Oost-Bali is inbegrepen! En dat allemaal voor de onweerstaanbare prijs van € 899 per persoon! Plaatsen zijn beperkt dus snel boeken is de boodschap!

Inclusief: vlucht met Qatar Airways (h/t), transfers van luchthaven naar hotel (h/t), ​​​7 overnachtingen, ontbijt, 2 excursies, inkomgelden van vermelde bezoeken, 

Foto’s: www.connections.be