De rijkdom van het Hasselts verleden als hoofdstad van de jenever leeft verder in de hedendaagse kwaliteit van het Hasseltse ‘witteke’, het Jenevermuseum, confréries en culinaire hoogstandjes, en de Hasseltse Jeneverfeesten. Elk jaar tijdens het derde weekend van oktober vieren alle Hasselaren hun rijke traditie tijdens een van de grootste en meest uitbundige stadsfeesten van het land. Muziek, dans, straattheater, een kelnerloop en een stadsfontein waarvan het water in jenever verandert, een museum dat jenever stookt, optochten en tentoonstellingen, een culinair dorp en jazz bij de paters, intronisaties en jenever in alle smaken en kleuren. Dat zijn de Jeneverfeesten, twee dagen lang, de stad op zijn kop.
Culinair Jeneverdorp
Ben jij hobbykok?

Doe dan mee aan onze kookbattles in het Culinair Jeneverdorp op zondag 15 oktober 2017! En win een mooie prijs van Fritel!

Hoe je kan meedoen?
Stuur je eigen recept door naar info@jeneverfeesten.be voor 6 oktober. Maar! De 2 volgende producten moeten er in voorkomen:
– risottorijst of fideua
– zeevruchten en/of vis

De Chefs selecteren de 6 meest originele recepten om 30 minuten te strijden tijdens onze kookbattles op het Capucienenplein te Hasselt!
Ga jij de uitdaging aan?
Www.jeneverfeesten.be