Grote ophef in Lier in het begin van de jaren 2020. De muzikale helden van de Pallieterstad maken een plaat waarop ze elkaars nummer coveren. Ruben Block doet Sylver, DJ Wout meets F.O.D. en Walter Grootaers wordt samen met Wim Punk gesignaleerd in de opnameruimte van The Dungeon.

De plaat heet ‘Vuil Water’ en wordt op zaterdag 26 september voorgesteld door Jan Delvaux en Jimmy Dewit (aka DJ Bobby Ewing) van Belpop Bonanza. Je kan de plaat en/of de cd nu al bestellen via de webshop van The Dungeon. De avond zelf is er een verkoopstand.

Het wordt een live talkshow met praatgasten die een belangrijke rol speelden in de Lierse muziekgeschiedenis. Jan host de gesprekken, Jimmy brengt zijn draaitafel mee en zorgt voor muziek. De gasten dekken verschillende genres, van de jaren ’60 tot nu. Zo wordt het een heuse reünie van meerdere generaties muzikanten en liefhebbers van de lokale scène.

Tussendoor wordt ook de ultieme Lierse Top Tien bekend gemaakt. Vele Lierse muziekliefhebbers gaven hun top drie al door Als je nog niet gestemd hebt, kan dat nog via https://belpop.uitinlier.be/nummers-belpop

Het is een eerste opwarming voor de avondvullende theatershow die het duo op 3 en 4 juni 2021 brengt over de muzikale geschiedenis van Lier.

ZA 26 SEP 2020 | 20U15

Kansentarief: 2 euro
Uitpas Lier: 9 euro
Standaard: 10 euro

CC De Mol
Aarschotsesteenweg 3
2500 Lier

Foto & video: www.lierscultureelcentrum.be