Zalig, daar is het eerste festival van het seizoen! POTGROND in Berendrecht nodigt je uit om een weekend lang te genieten van zomerse klanken op een bedje van culinair lekkers! Met 10 A-kaartpunten maak je kans op een hemelse luxe brunch op zondag.
Berendrecht pakt op 12 en 13 mei uit met de eerste editie van POTGROND festival. Op dit pittig gekruid én gratis festival geniet je van zomerse klanken op een bedje van culinair lekkers.
Zwoele zomerbeats en dansbare feestschijven op zaterdag
Zaterdag gaan ze in Berendrecht voor zwoele zomerbeats tot dansbare feestschijven. Straffe namen zoals de Halve Neuro, met Slongs Dievanongs,  Fatty K én Nonkel Guy –  dj Rakka -dj Makasi – … sieren de affiche.
Zen op zondag
Zondag pluk je de dag met familieyoga of een polderwandeling en een hemelse brunch. ’s Middags gaan de kids uit hun dak op het swingende kinderconcert van ‘Zannemie en de bende’ en op de originele en megavette kinderanimatie. Met lichte jazzy-tonen sluiten we de eerste editie van dit pittig gekruid festival af.
Kom mee genieten van  een uitgebreid ontbijt-brunchbuffet. Je kiest vrij uit een selectie van brood, pistolets, croissants, spek met eieren, (fruit)salades, gerookte vis, kazen, fijne vleeswaren en desserts zoals brownies. Verschillende sapjes, thee en koffie horen er ook bij. De liefhebbers kunnen ter plekke nog een glaasje cava bestellen. Schuif gezellig aan met uw partner, vrienden of de hele familie!
Voor dit ontbijt betaal je 22 euro (inclusief fruitsap, koffie/thee), kinderen tot en met 12 jaar betalen 11 euro. Reserveren kan tot en met maandag 7 mei.
Wij mogen alvast 5 A-kaarthouders blij maken met een plekje voor de heerlijke brunch op zondag, twv 22 euro. Heb je 10 A-kaartpunten op de teller, dan kan je meedoen aan deze wedstrijd en zo kans maken aan te schuiven aan het brunchbuffet, in ruil voor een A-kaartbon.
Hoe deelnemen?
Zoek het antwoord op de wedstrijdvraag: Hoe heet de winnaar van de dj-contest die een plekje heeft op de affiche van POTGROND?
A/ DJ MAKASI
B/ DJ RAKKA
C/ MEMENTA
​Vul je antwoord in op het wedstrijdformulier. Zorg dat je alle gevraagde velden invult.
Je kan slechts eenmaal deelnemen en enkel met je eigen A-kaart.
Deze wedstrijd loop tot en met woensdag 25 april.
De winnaars worden op donderdag 26 april per e-mail op de hoogte gebracht.
Spaar tijdens POTGROND zeker ook een puntje aan de A-kaartzuil.
POTGROND
za 12/5 van 12 tot 01 uur
zo 13/5 van 9 tot 17.30 uur
Festivalweide: Booswegske, Berendrecht
www.vrijetijdscentrumdeschelde.be
gratis – behalve brunch: 22 euro | 11 euro
Foto: Stad Antwerpen