Beste Connections reiziger, 

Eureka, de terrassen zijn open! Met zijn allen hebben we van die herwonnen vrijheid genoten, maar keek je vanochtend buiten dan weet je: het weer kan in ons landje een stevige spelbreker zijn. 

Wil jij next level terrassen met zicht op azuurblauw water, duiken tussen de koralen en genieten van exotisch groen? Boek dan vandaag nog je ticket bij Air Belgium en trek naar Martinique, Guadeloupe of Curaçao. Daar geniet jij van de zon, de Caribische keuken, de gastvrijheid en een verbluffend verblijf in een accommodatie naar keuze. Van prijsbewust tot super deluxe en alles daartussen: wij hebben het voor je. 

Ontdek de onderstaande stunttarieven en vertrek met een rechtstreekse vlucht vanuit Charleroi naar jouw droombestemming. Moest er toch nog een virus roet in het eten gooien? Geen probleem, tot 7 dagen voor afreis kan je je vlucht annuleren en storten we je geld terug. 

Onderstaande vanaf-prijzen zijn geldig op boekingen tot 16 mei en gelden voor de onderstaande periodes. Neem het zekere voor het onzekere en ga voor een exotische bestemming waar het heerlijk relaxen is. Trouwens ook avonturiers komen op de Franse Antillen en in Curaçao ruimschoots aan hun trekken! 

Trek vandaag nog naar je favoriete Connections reiswinkel en boek die welverdiende break. Je hebt lang genoeg in je eigen vertrouwde omgeving gewandeld, toch? 

Foto: www.connections.be