Het district Hoboken lanceert HALLO Hoboken!, een gloednieuw magazine dat vanaf maart in de bus valt bij alle Hobokenaren. Elke drie maanden brengt het magazine een boeiend verhaal uit het district, enkele artikels met achtergrond over activiteiten die plaatsvinden in het district en een uitgebreide kalender.
 
Meer Hobokenaren bereiken
Hoboken zet in op digitale communicatie en maakt van de website www.hoboken.be de digitale toegangspoort van het district. Ook via de Facebook-pagina komen inwoners heel veel te weten over wat er reilt en zeilt in Hoboken. Daarnaast drukte het district tot nu toe veel flyers om promotie te maken voor activiteiten en evenementen. Die werden onder andere geplaatst in folderrekken bij de lokale handelaars. Dat drukwerk wordt nu gebundeld tot een magazine dat driemaandelijks bij elke Hobokenaar in de bus valt. Het district wil zo nog meer inwoners bereiken en hoopt dat ze hun district en elkaar beter leren kennen.
 
Praktische info, een uitgebreide kalender en een boeiend verhaal
Het magazine biedt informatie over activiteiten en evenementen met telkens een verwijzing naar de website voor meer informatie en de meest recente berichtgeving. Elke editie bevat ook een dossier dat ruimte biedt om dieper in te gaan op een thema. Het district koos bovendien voor een uitgebreide vrijetijdskalender en hoopt daarmee dat het voor Hobokenaren een reflex wordt om in HALLO Hoboken! na te kijken wat er allemaal te beleven valt in Hoboken.
 
Districtsschepen Carolyn Krekels: “Hoboken organiseert heel veel activiteiten waarop elke inwoner van het district welkom is. Die kunnen maar succesvol zijn als de Hobokenaar er ook van op de hoogte is. HALLO Hoboken! wil elke Hobokenaar het brede aanbod zijn district laten (her)ontdekken. Wij hopen dat het blad een vaste waarde en een handige leidraad kan worden voor iedereen die Hoboken wil ‘beleven’.”
 
Alle ideeën en suggesties voor het magazine welkom bij de communicatiedienst van het district via kim.nolf@antwerpen.be.
 
Het magazine is ook online raadpleegbaar.

Foto: www.hoboken.be / Pieter De Wilde