Na haar oprichting in 2002 heeft Brussels Design Market zich gepositioneerd als «de grootste vintage designmarkt in Europa». Al snel werd het een van de niet te missen evenementen die op vele internationale vintage design agenda’s prijkt. Jaar na jaar blijft de Brussels Design Market meer bezoekers trekken, terwijl het er toch in slaagt om de bijzondere sfeer te bewaren die zo kenmerkend is voor een rommelmarkt. 

In de loop der jaren is het assortiment geëxposeerde waren toegenomen. De exposanten, afkomstig uit heel Europa, stellen een eclectisch aanbod design voor, dat alle stijlen en stromingen omvat die het design van de 20e eeuw gekenmerkt hebben. 
 

Van Italiaans, Frans, Amerikaans design tot de Scandinavische stijl : de bezoekers ontdekken er originele en iconische stukken, vervaardigd door de grootste namen uit de designgeschiedenis, zoals Sottsass, Le Corbusier, Eames, Jacobsen en Panton…! Naast deze iconen is Brussels Design Market ook de gelegenheid om er prachtige en exclusieve anonieme designstukken te vinden aan een betaalbare prijs. 

NIEUWIGHEID: 

Voor de editie van september 2019 zal er een ruimte specifiek gewijd worden aan hedendaags design! 

Een exclusieve en unieke gelegenheid voor Belgische ontwerpers, bekend of opkomend talent, afkomstig uit diverse takken van design, om hun creaties voor te stellen en te verkopen. 
De Contemporary Design Market maakt deel uit van het programma van Design September en is de exclusieve ontmoetingsplek om Belgische design te ontdekken en kopen, en de designers van ons land te ontmoeten. 

Een evenement georganiseerd in samenwerking met Flanders DC en Wallonie Design. 

WANNEER? 

De volgende editie van de Brussels Design Market wordt verdeeld over twee dagen: 

ZATERDAG 28 SEPTEMBER 2018| 10H00 >18H00 
10H > 13H00 – PREVIEW Inkom: 25€
 Ticket voor 2 dagen
13H > 18H00 – REGULAR ENTRANCE – Inkom: 10 € 

ZONDAG 29 SEPTEMBER 2018| 10H00 >17H00 Brede Public dag| Inkom : 10€ ter plaatse* 
*Gratis ticket door te registreren online op www.designmarket.be 
U kan zich nog tot 23 augustus online inschrijven! 
Een gratis ticket per e-mail. 

WAAR? 

SHED 3 & 4 de TOUR ET TAXIS 
Tour & Taxis, Havenlaan, 86c 
1000 Brussel 

Betalend parkeren. Prijs 6 euro.

Foto: www.designmarket.be