Deze gepocheerde peren met nicecream werk je af met een vleugje GIMBER om het naar een ander smaakniveau te tillen. Ontdek meer recepten in het Book of Gimber.

INGREDIËNTEN VOOR 4 personen

4
peren
4 el
gimber
350 ml
cider
100 ml
water
250 g
rietsuiker
3
rijpe bananen

kaneel
1 el
agavesiroop
3 el
plantaardige yoghurt

BEREIDING

Pel de bananen en snijd ze in plakjes. Doe de plakjes in een diepvrieszakje of een doosje.  Leg dit gedurende minstens 4 u in de diepvries.
Schil de peren en snijd ze in de lengte doormidden. 
Giet de cider, de GIMBER, het water en de suiker in een steelpan en verhit het geheel. 
Voeg de peren toe en laat alles 20-25 min sudderen. 
Werk de peer af met de bevroren bananen nicecream en de cider van GIMBER.

Foto: www.ambiance.be