Terracotta love
P.F. Candle Co. breidt de collectie overheerlijke geurkaarsen nog maar eens uit. Dit keer met een plantaardig en kruidig assortiment, prachtig verpakt in een terracotta pot, die nadien perfect dienst kan doen als bloempot. Het recept blijft verder onveranderd: sublieme geuren vermengd in 100% natuurlijk sojawax.
Skin Food?
Food for your skin! Sister & Co. is een Brits merk dat 100% natuurlijke ingrediënten gebruikt die je in de eerste plaats zou linken aan eten, in plaats van aan huidverzorging. Maar wat blijkt? Ze voeden jouw huid minstens even goed!
Stijlvol statement
De juwelen van Studio MHL zijn veelzijdig, maar subtiel genoeg om iedere dag te dragen en te combineren met elke outfit. Ze accentueren je persoonlijkheid zonder te overweldigen en zijn ideaal voor alle fans van een discreet minimalisme met een speelse noot. Elk juweel wordt met de hand gemaakt uit faire edelmetalen in hun studio (op een boot!) in Amsterdam.
Weet jij waarvan maandverbanden en andere producten die een vrouw maandelijks het nodige comfort bieden, gemaakt zijn? Bij Yoni vinden ze dat je het recht hebt om dat te weten. En daar zijn wij het helemaal mee eens. Anders dan andere merken geven zij daarom alle ingrediënten bloot op het doosje. Yoni kiest voor biologisch en afbreekbaar katoen. Geen plastic, geen parfum, geen geheimen. Wij zijn fan!
Foto’s: Rewind