Wat hebben Dovy en Connections gemeen? Het zijn allebei 100% Belgische merken die focussen op kwaliteit en de referentie zijn in hun vakgebied! Of Donald Muylle zijn opwachting maakt in het Basecamp Connections Deluxe, daar hebben we geen zekerheid over, maar dat één van zijn Dovy-keukens prominent aanwezig is, daar bestaat geen twijfel over.

Workshops bij de vleet

Geregeld worden de vuren ‘s avonds aangestoken om heerlijke gerechtjes te bereiden die aan democratische prijzen verkrijgbaar zijn, maar net zo goed vinden er kookworkshops plaats. Aan de slag met de Japanse keuken, sushi leren rollen of met je ogen stelen van een topchef als Loïc Van Impe? Het kan allemaal. 

Boek vandaag nog je verblijf 

Wil jij er even tussenuit, relaxen in het Basecamp Connections Deluxe en genieten van een wereldse beleving in de natuur? Boek dan vandaag nog één van de vrije tenten en geniet van een onvergetelijk weekend of een geweldige midweek. Elke dag valt er heel wat te beleven en wees maar zeker dat de inwendige mens zal genieten van de gerechtjes bereid in de Dovy-keuken. 

Foto: www.connections.be