Het einde van het jaar komt dichterbij… Staat ‘meer bewegen of sporten’ op uw lijstje van goede voornemens voor volgend jaar? Schrijf dan in voor het sport- en beweegaanbod van het voorjaar van 2020. Sporten in de buurt en aan een voordelige prijs!

Sport en Beweeg mee, dat is een een reeks voordelige sportlessen bij u in de buurt, op uw niveau en op verschillende tijdstippen. Aquagym, racketsporten, yoga, dans, … U hebt de keuze uit meer dan 160 activiteiten. Er is zeker een lessenreeks die bij u past.
Naast de cursussen die openstaan voor iedereen (18+), zijn er ook lessen exclusief voor 55-plussers.
Ervaring leert dat sporten met een sportmaatje nog meer kansen biedt om uw goede voornemens langer vol te houden. Vraag gerust een vriend of vriendin om mee in te schrijven. 
De eerste lessen starten in de week van 13 januari. U kan dus meteen na de feestdagen van start gaan.
 
Nieuwe sporten
In het aanbod zitten de gekende sporten zoals badminton, zwemmen of turnen. Maar wil u eens een nieuwe uitdaging aangaan dan is flamenco, La Blast Splash – een nieuwe aquafitnessvariant – of start-to-padel misschien wel iets voor u?  
 
Minder stress na een sportles
Regelmatig bewegen werkt stressverlagend. Afhankelijk van wat u nodig heeft om te ontspannen, kan u kiezen voor de meer actieve sporten zoals Zumba of Aquabootcamp. Maar er zijn ook wat rustigere activiteiten zoals yoga, pilates en tai chi. Tip: combineer rustige sessies met actieve sporten, zodat u steeds voldoende beweging krijgt.

Foto: www.antwerpen.be / Victoriano Moreno