Frank Boeijen, de Nijmeegse zanger en liedjesschrijver, mag zichzelf rekenen tot mede-grondlegger van de Nederlandstalige liedgeschiedenis. Maar ook bij ons is zijn muziek inmiddels stevig verankerd in het muzikale landschap.
Dit theaterseizoen maakt Frank Boeijen het theater wederom tot zijn thuis voor een avondvullende muzikale reis. Een aangename reis van 35 jaar in woorden en muziek. Je kan je verwarmen aan een avond met bekende hits en nieuw materiaal in verrassende uitvoeringen.
Frank Boeijen begon in de jaren zeventig. In Nederland werd hij bekend met de Frank Boeijen Groep, waarmee hij in de jaren ’80 hits scoorde, waaronder ‘Zwart wit’, ‘Kronenburg Park’, ‘De verzoening’ en ‘Zeg me dat het niet zo is’.
Sinds begin jaren negentig heeft Frank Boeijen een plaats veroverd in de harten van zijn Vlaamse publiek. Deze wederzijdse liefde begon ooit met zijn toenmalige hit ‘Koud in mijn har’t.
Iedere theatertournee verrast hij zijn publiek weer met een muzikale greep uit zijn rijke oeuvre. Met vaste herkenningspunten, maar geen enkele theatertour is hetzelfde.
prijzen
Kassa: 18 euro
VVK: 16 euro
VT-statuut: 2 euro

Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem