Met de kleurrijke pennen van Pilot schrijf je niet onopgemerkt. Ideaal om je notities op te fleuren. Of om met allerlei DIY projecten aan de slag te gaan. Ga je voor de uitwisbare Frixion ball met trendy kleuren of gaat je voorkeur toch naar de G-2 in een neon jasje? Of waarom zou je ook kiezen? Met de Set2Go-pennenhouder verzamel je al je favoriete pennen. En hou je je bureau ordelijk!

Pennen voor durvers 
FriXion is ondertussen uitgegroeid tot een van de populairste pennen uit het gamma. Het is de pen bij uitstek voor de durvers onder ons. Durven schrijven, durven tekenen, maar vooral: durven opnieuw beginnen. Extra leuk is dat de uitwisbare front-runner FriXion ball pen nu ook verkrijgbaar is in de stijlvolle kleuren abrikoos, koraal, wijnrood, paars en hemelsblauw. 

G-2 in een neon jasje
Het is geen geheim dat de G-2 een van Pilots topsellers is! Dankzij zijn ergonomische grip, stevige punt en vloeiende inkt, doet de G-2 het hartje van menig penliefhebber sneller slaan. En wat nog beter is? Deze must-have is er nu ook in een neon jasje! Maak je keuze uit neon roze, rood, geel, oranje, groen of abrikoos. Ideaal om nota’s te nemen die moeten opvallen of belangrijke stukken tekst aan te duiden.  
Ready? Set … Go! 
Ben jij soms ook de weg kwijt tussen al jouw pennen op je bureau? Of ben je een eeuwigheid op zoek naar een losse pen in je handtas? Dan komt Pilot met de oplossing! Met de Set2Go-pennenhouder houd jij je schrijfplek opgeruimd en kan je al jouw favoriete pennen makkelijk meenemen. Extra mooi meegenomen: hij is gemaakt van 100 % gerecycled plastic. Elke Set2Go-pennenhouder kan je makkelijk combineren met zoveel pennenhouders als je wil door het gebruiksvriendelijke kliksysteem. Ze passen mooi in elkaar zodat je al jouw favoriete pennen altijd bij je hebt. Ready? Set … Go! 

Foto’s: Remy Communication