Maar de ijsjes zijn het wachten meer dan waard.

 

Sinds 6 juni in volle corona periode serveert Onzia eigengemaakt ambachtelijk ijs met een keuze uit 18 smaken. Patrick Onzia ontwikkelde een passie voor het maken van ambachtelijk ijs tijdens zijn koksopleiding. Het ijssalon is gelegen in een rustige groene omgeving gelegen in de Hallebaan 155 Westmalle, Antwerpen waar je zowel terecht kunt voor een hoorntje voor een sorbet, suikervrij of liever vegan.

 

Patrick Onzia is een entertainer in hart en nieren. Wij kennen hem als Hoofdpiet bij Sinterklaasshows van Studio 100 en VTM en als we nog dieper in ons geheugen tasten, kunnen we ons Patrick nog voor de geest halen als acteur in verschillende VTM-series. De laatste jaren concentreerde zich meer en meer op zijn talenten als animator en acteur alsook als vaste waarde in Het witte paard. Sedert de coronacrisis heeft zanger-acteur Patrick Onzia al een hele tijd geen werk meer. Maar hij bleef niet bij de pakken zitten hij begon in zijn eigen huis in Westmalle een ijssalon.

Het ijssalon is geopend op woensdag tussen 12 uur en 20 uur, op donderdag van 15 uur tot 20 uur, op vrijdag van 15 uur tot 21 uur en op zaterdag en zondag van 13 uur tot 21 uur. Meer informatie via info@onziaijs.be, 0475 41 25 79 of 03 253 12 62.

Iets te vieren..?, of misschien ziet u het nog groter, aarzel dan niet om ons te contacteren of langs te komen voor uw persoonlijke bestelling, we helpen u graag verder. Onzia ijs komt naar je toe, met de lekkerste ijsjes 🍦🍨🍧 in een authentieke ijskar 🚐 (eventueel aangepast aan het thema).

Contacteer ons voor verdere info en prijzen!

Hallebaan 155 2390 Westmalle, Antwerpen, Belgium

tel: 03 253 12 62