Zes van marcellekes voorziene onnozelaars nemen samen met het orkest kinderen en volwassenen mee in een wildwaterbaan van muziek en beeld. 50 minuten doorspoelen tot de finale van het leven; 50 minuten verdrinken in schoonheid, puurheid en absurditeit. Een voorstelling over de stroom van het leven; over jeugdig enthousiasme in contrast met volwassen voorspelbaarheid; over wat is, was en komen zal. 
Een fantasierijke familievoorstelling vol klassiekers gespeeld door Symfonieorkest Vlaanderen en Die Verdammte Spielerei.

Martijn Dendievel dirigent
Jelle Tassyns muziekarrangementen
Stefaan De Winter tekst & idee
Mareille Labohm regie
Ellen Kromhout decor
Alexander Ronsse (TheaTech) techniek

“‘Onnozelaars’ is een voorstelling die ons in contact moet brengen met ons eigen kinderlijke enthousiasme, een tocht naar de bron van onze energie en fantasie… Een avontuur op de tonen van klassieke muziek en zes marcel dragende gidsen door het betonnen woud van ons dagelijkse bestaan.” — Stefaan De Winter

Voorprogramma
Vanaf 45 minuten voor aanvang van het concert warmen we samen op met knotsgekke doe- & luisteractiviteiten.

Korting leden Gezinsbond 
Als lid van de Gezinsbond krijg je 20% spaarkorting op tickets voor onze familievoorstelling. Deze korting wordt toegekend via de spaarkaart aan de balie van de gezinsbond op de dag van het concert.
Dit klassiek concert is een ideale uitstap voor kinderen, met het gezin of de familie. Het gaat door tijdens de kerstvakantie op 4 januari in Brugge, Concertgebouw; 5 januari in Antwerpen, deSingel; 12 januari in Gent, Groenzaal.

Foto: www.symfonieorkest.be