De tiende editie van het zomerse programma Terra Nova van de provincie Antwerpen focust met vijf nieuwe logeeradresjes meer dan ooit op vakantie in eigen land.
Van 3 juli tot en met 31 augustus kan je overnachten in de gele tuin in het Arboretum.
Tussen een valse acacia, een zilverbeuk en een rode beuk hangt een knusse cocoon waarin je met twee de nacht kan doorbrengen. Op woensdag 28 juni opent gedeputeerde Inga Verhaert het deurtje van de eerste cocoon op Belgische bodem. De cocoon is gebouwd naar Brits ontwerp en werd gemaakt in Portugal. Geïnteresseerde pers komt tijdens deze sneakpreview van de cocoon aan de grote vijver in Arboretum Kalmthout alles te weten over dit unieke kampeerarrangement.
Heel het park is na sluitingstijd voorbehouden voor de toeristen die de cocoon hebben geboekt. De cocoon reserveren kan via www.terranova.be/tickets.

Zin in een avontuurlijke zomer? Zoek het niet te ver. Terra Nova selecteerde 16 avonturen op 13 verschillende locaties voor een droomzomer in de provincie Antwerpen: avontuurlijke overnachtingen, beestige activiteiten, verrassende filmvertoningen en workshops. Van 1 juni tot en met 3 september 2017.
Foto: een cocoon in opbouw