“I found pain in the light, and beauty in darkness.”

In dit nieuwe solo werk keert Duda Paiva terug naar zijn jeugd Brazilië en de periode dat hij tijdelijk blind was. Met de unieke mix van dans en poppenspel en de kracht van muziek en licht, verandert hij deze ervaring in een metafoor over ziekte, gehandicapt zijn en de afwijzing van de samenleving. Waar vind ik bescherming? Waar kom ik liefde tegen?
Concept Duda Paiva, Nancy Black  
regie Nancy Black performer Duda Paiva of Mart Muürisepp of Ilija Surla  muziek en geluidsontwerp Wilco Alkema  lichtontwerp Mark Verhoef poppen Evandro Serodio, Duda Paiva dramaturgisch advies Nienke Rooijakkers  kostuums in decor Machtelt Halewijn  kostuum performers Atty Kingma  decor realisatie Daniel Patijn
een coproductie met Festival Mondial des Théâtres de Marionnettes FR,Black Hole Theatre AUS, Nordland Visual Theatre NO, Korzo producties NL * financieel mogelijk gemaakt door Fonds Podiumkunsten NL * met dank aan Hans C. Boer, Domokos Kovacs, Patrick Oliveira, MapLab Utrecht.

Een unieke kans om deze top-danser-poppenspeler aan het werk te zien. Over heel de wereld gelauwerd en nu bij ons in Antwerpen één avond op bezoek. Op 28 april 2017 te 20uur in de FroeFroe-zaal, Namenstraat 7 te Antwerpen. Tickets kosten €10 of €5 voor studenten.
Theater Froe Froe
Namenstraat 7 – B-2000 Antwerpen
Tel/fax +32 (0)3 248 72 21
E-mail: info@froefroe.be, site: www.froefroe.be