Op 30 november wordt een deel het jeugdcentrum van Lier omgetoverd in een Arabische balzaal. Voor de vijfde keer organiseert een groepje jonge vriendinnen een evenement in het kader van De Warmste Week.  Ook deze keer gaat de opbrengst van de avond integraal naar een goed doel. Dit jaar kozen de dames voor de Lierse vzw Mondiale Werken. Een vzw die zich inzet voor de integratie van vluchtelingen. 
 
Net zoals de vorige edities zullen de twee zalen van het Moevement ingericht worden. In de grote, roze zaal zal een optreden plaatsvinden van de legendarische Straathonden. Daarna zorgen dj’s met commerciële muziek van de jaren 80 tot nu voor sfeer tot in de vroege uurtjes. Het café wordt voor een nacht een Arabische tent met muziek van onder andere Radio Martiko (Sfinks). Vrijwilligers van de Lierse Wereldraad zorgen voor lekkere, biologische en fair trade hapjes.  Wie de dresscode van Duizend en één nacht respecteert, krijgt een gratis consumptie!
 
De deuren openen zaterdag 30 november om 20.30 uur en sluiten om 4 uur. Aan de kassa betaal je 8 euro, voorverkoop (5 euro) is vanaf nu beschikbaar bij Kreatelier en Café Sint-Gummarus.
 
drinkpinklier@outlook.com
Facebook.com/DrinkPinkLier
Instagram.com/drink_pink_lier