Champagne definieert de meest jubelende momenten van ons leven. Oceania Cruises heeft het voorrecht in alle exclusiviteit te mogen samenwerken met het zeer gewaardeerde Champagnehuis Moët & Chandon. Een briljant Dom Pérignon-degustatiemenu, helemaal exclusief en uniek, is het resultaat.

Het degustatiemenu staat garant voor een uitbundige, smaakvolle verwennerij van zes gangen, telkens gecombineerd met een speciale Dom Pérignon vintage. Volgende vintages zullen rijkelijk schuimen: de Dom Pérignon vintage 2006 en 2009 en de Rosé vintage 2004. De gerechten zijn zo samengesteld dat ze de nuances van de druiven en de verhouding van de blend naar voren brengen. Elk aspect komt tot leven: van een subtiele, bruisende neus tot een levendige, bevredigende afdronk. Van Brittany Blue Lobster in Yellow Curry Broth met Coco Foam tot Sashimi-Style Seared Wagyu Beef met Sautéed Rucola, Blood Orange-Soya Jus en Caviar Perlita – elk verleidelijk gerechtje is een viering van de fijnere dingen in het leven. In ware Franse geest wordt de Dom Pérignon Experience een pure culinaire manifestatie, geserveerd in het exclusieve La Reserve restaurant voor max 24 gasten aan boord Riviera/Marina op slechts enkele avonden tijdens de cruise.

Oceania Cruises is alom gekend vanwege de Finest Cuisine at Sea®. Zo kan je aan boord ook genieten van hoogstaande en creatieve Aziatische, Italiaanse, Franse, Amerikaanse “steakhouse” –  gerechten alsook vegan en vegetarisch, om er maar enkele te noemen.

Zin gekregen en benieuwd naar onze speciale deals voor 2021/2022? Surf naar www.oceaniacruises.com voor meer informatie. Check zeker ook onderstaand filmpje als smaakmaker! 

Foto & video: www.oceaniacruises.com / www.ambiance.be