In april 2021 lanceert het district Merksem ‘Winkelgebaar voor de Merksemnaar’, een actie om lokaal winkelen te promoten. De lokale handelszaken krijgen het sinds de coronacrisis immers zwaar te verduren. Met de actie wil het district hen een hart onder de riem steken. Merksemse handelszaken die mee willen doen aan de actie, schrijven zich voor 15 december in.
 
Voordelen voor alle Merksemnaren
Via voordeelbonnen in de lente-editie van het Merksemse districtsmagazine MXM krijgen alle Merksemse handelszaken de kans een actie te promoten.
 
Dankzij het systeem met voordeelbonnen kunnen alle Merksemse consumenten genieten van de acties. Het districtsmagazine MXM valt immers gratis in elke Merksemse brievenbus.
 
Zowel de Merksemse handelszaken als Merksemse consumenten varen dus wel bij hun deelname.
 
Er is nog meer: cadeaubonnen
Alle Merksemnaren die voordeelbonnen gebruiken, maken via een trekking bovendien kans op cadeaubonnen die op hun beurt kunnen worden gespendeerd bij de deelnemende handelszaken.
 
Inschrijven
Merksemse handelszaken die willen meedoen met de actie, dienen zich via een online formulier in te schrijven voor 15 december 2020. Alle info en de link naar het inschrijvingsformulier is te vinden op www.merksem.be/middenstand.

Foto: www.merksem.be / www.antwerpen.be