Vanaf maandag 3 februari kan je op Disney Junior iedere weekdag om 16u30 genieten van nieuwe verhalen over je favoriete muis. Mickey Mouse Dol Dwaze Avonturen is niet alleen superleuk, maar ook interactief en educatief! Voor de allerkleinsten onder ons, maar ook voor alle ouders om gezellig mee te genieten. Altijd al willen weten welk personage jij bent? Test het hier! PS: sharen mag!

De nieuwe avonturen van Mickey en zijn vriendjes zijn knotsgek. Wat ze ook doen, Mickey, Donald, Goofy, Minnie, Daisy en Pluto hebben plezier en beleven samen heel wat avonturen. Centraal staan dan ook de thema’s vriendschap, teamwork en avontuur. Bovendien zit het programma boordevol interactieve elementen en is het leerrijk. De ideale manier voor jonge kinderen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen! En om het extra leuk te maken is er tussen de afleveringen door een doldwaze Hot Dog Dance Break. De nieuwe afleveringen zijn vanaf maandag 3 februari te zien op Disney Junior, dagelijks van maandag tot en met vrijdag om 16u30.

Doldwaze quiz
Heb je je altijd al afgevraagd welk vriendje van Mickey jij zou zijn? Of misschien ben jij wel Mickey zelf! Dan hebben wij goed nieuws: je kan het ontdekken! Via deze korte test kom jij te weten wie je bent.
Deze quiz mag online gedeeld worden zodat lezers ze ook kunnen invullen.

Foto: Remy Communication