Om het jaar goed te beginnen, biedt Delhaize in haar rayons een gevarieerde selectie van driekoningentaarten aan om op woensdag 6 januari Driekoningen te kunnen vieren. Al geruime tijd is elke gelegenheid goed voor een feestje met de eigen bubbel en Delhaize wil haar klanten laten genieten van een heerlijk moment samen met een natuur driekoningentaart met echte boter.

In deze woelige tijden is het duidelijk dat het moreel van de Belgen een klap heeft gekregen. Meer dan ooit willen ze elke dag iets vinden dat hen gelukkig maakt. Elke kleine gelegenheid om te feesten, ook al is het in beperkte kring, wordt met plezier aangegrepen. Na oudejaarsavond is het nu de beurt aan de driekoningentaart om het moreel van de troepen op te krikken.
 
Delhaize stelt daarom een selectie van zes natuur en fruitige taarten (appel of abrikoos) voor. Delhaize biedt ook haar heerlijke driekoningentaart aan, die ter plaatse is gebakken in haar bakkerij-atelier. Deze koninklijke delicatesse is gemaakt met echte boter, zit boordevol amandelen en bevat geen additieven.
 
Maar genieten en terwijl ook zorg dragen voor de planeet is zelfs nog beter. Daarom heeft Delhaize besloten om haar ter plaatse gebakken driekoningentaart in papier te verpakken. Dankzij deze omschakeling van plastic naar papier heeft Delhaize haar plasticverbruik met 1,7 ton kunnen verminderen.
 
Vorig jaar stonden er 100.000 driekoningentaarten op de Belgische eettafels voor een heerlijk pleziermomentje. Bij het begin van dit nieuwe jaar verwacht Delhaize De Leeuw een toename van het volume van de driekoningentaarten omdat elk moment van gezelligheid nog waardevoller is geworden voor haar klanten.

Www.delhaize.be