DEALER, de film van debuterend regisseur Jeroen Perceval, ging in wereldpremière op het Fantastic Film Fest in Austin, Texas (VS). Dat ging niet onopgemerkt, Perceval tekende bij topagentschappen Management 360 (M360) én Creative Artist Agency (CAA).

Dat bevestigt zijn Belgische agentschap Ken Lambrechts Artist Management.
Toen ‘Dealer’ z’n wereldpremière kende op het Fantastic Film Festival in het Texaanse Austin, kwam hij op de radar van Management 360 en CAA. Zij bekeken beiden de film, en hun enthousiasme was groot.

De toonaangevende agentschappen zijn een thuis voor filmregisseurs zoals Felix van Groeningen (The Broken Circle Breakdown en Beautiful Boy), Adil El Arbi & Bilall Fallah (Bad Boys III & Black) en Lukas Dhont (Girl).

Met ‘Dealer’ zag Perceval niet alleen z’n lang gekoesterde droom in vervulling gaan, hij leverde meteen een straf visitekaartje af. In deze debuutfilm brengt hij z’n zelfgeschreven verhaal over Johnny (Sverre Rous), een jonge dealer. Hij raakt bevriend met een zeer succesvolle, maar drugsverslaafde acteur (Ben Segers).

“Het is voor mij een hele eer om in zee te gaan met M360 en CAA. Beide agentschappen werken samen met een tal van mijn grote voorbeelden”, aldus Perceval.

‘Dealer’ kent zondag z’n Gentse première op het Film Festival. Die voorstelling is uitverkocht. Voor de screenings van 18 en 21 oktober zijn nog tickets beschikbaar. De algemene, Belgische release van de film is op 10 november.

Foto: www.kenlambrechts.be