Paul van Loon, Laurentien van Oranje en de Efteling schreven samen zeven betoverende sprookjes voor jong en oud. De Sprookjes Sprokkelaar vertelt…..heeft Paul Van Loon samen met Laurentien van Oranje geschreven. Prinses Laurentien is zo vriendelijk geweest om 5 boeken samen met hem te signeren. Daarvoor hadden ze een actie bedacht: elke tiende besteller  ‘De Sprookjessprokkelaar vertelt..’ heeft het geluk dat hij een door ons beiden gesigneerd boek zal ontvangen. Er waren niet meer dan 5 dubbel gesigneerde boeken.

De sprookjes in dit spannende sprookjesboek spelen niet lang geleden, in een land hier ver vandaan, maar juist in de toekomst.

Over twee prinsessen die altijd ruziemaken, maar toch samen het land moeten regeren. Over een fee die de mensen probeert te beschermen tegen internettrollen. Over een meisje dat in een stad van steen en beton op zoek gaat naar het allerlaatste zaadje.

Met full colour illustraties van de Efteling. De Efteling, al 65 jaar hoeder van het sprookje, organiseerde de Sprookjesschrijfwedstrijd der Lage Landen. Uit ruim 2.800 inzendingen uit Nederland en Vlaanderen koos een vakjury veertien ideeën die voor de Efteling, Paul van Loon en Laurentien van Oranje een inspiratiebron waren voor deze verhalenbundel. Eerder maakten zij De Sprookjessprokkelaar, over de rijke wereld van fantasie.

Auteur: Paul Van Loon, Laurentien Van Oranje

Illustratie: Efteling

ISBN: 9789 025 8745 68

Prijs: €18,50

Uitgeverij: Leopold