Na de positieve test in oktober 2016, start Carrefour op 3 maart 2017 officieel met haar maaltijdbox, de Simply You Box. Carrefour is dus de eerste retailer die die dienst voorstelt. De formule blijft ongewijzigd: verse en kwalitatieve seizoensgebonden ingrediënten, bij voorkeur van Belgische oorsprong. Bij de samenstelling van de nieuwe recepten wordt rekening gehouden met de bemerkingen van de klanten en laat Carrefour de klant zijn maaltijdbox sneller in 85 winkels  afhalen.
Vorig najaar testte Carrefour de online verkoop van maaltijdboxen, die ze de « Simply You Box » noemde. Uit de klantenbevraging leerde Carrefour dat het initiatief erg positief werd onthaald en dat haar maaltijdbox aan de behoeften van de klanten beanwoordt. Carrefour besliste dus om de Simply You Box officieel op 3 maart te lanceren. Om de smaakvoorkeuren van de klant nog beter te beantwoorden en de afhaling van de Simply You Box te vergemakkelijken, paste Carrefour bepaalde recepten en enkele betalingsvoorwaarden aan.  Op maandag 13 maart 2017  zal de klant de eerste Simply You Box kunnen afhalen.
Elke week, keuze uit 9 recepten
Simply You Box biedt elke week 9 nieuwe, gezonde en evenwichtige recepten:
– 3 klassieke gerechten
– 3 familievriendelijke gerechten
– 3 vegetarische gerechten
Elke maaltijd kan gemakkelijk (in max.  30 minuten) worden bereid en bestaat uit verse, gezonde, seizoengebonden en geportioneerde ingrediënten, bij voorkeur van Belgische oorsprong. Naar aanleiding van de resultaten van de test die Carrefour in oktober hield, werd het veggieaanbod herdacht. De recepten zijn verfijnder, maar kunnen altijd even snel worden bereid. Er zijn boxen voor 2 of voor 4 personen. Naast de ingrediënten, bevat de Simply You Box een handige fiche die het recept stap voor stap beschrijft en alle nodige informatie geeft (de geportioneerde hoeveelheden, de stappen, de kooktijd …). Zoals bij de test kan de klant een video van het recept op zijn tablet of op zijn smartphone raadplegen, die hij gemakkelijk via de QR code op de fiche kan ophalen. In oktober werd die dienst echt gewaardeerd door de gebruikers. Ter herinnering, in zijn Simply You Box vindt de klant alle nodige geportioneerde ingrediënten, behalve de klassieke kruiden, bak- en andere algemene producten. Die extra ingrediënten staan bij de beschrijving van elk recept netjes beschreven. Mocht de klant die niet meer in huis hebben, kan hij die in enkele kliks extra bestellen. Sommelier van het jaar 2015/2016, Benoît Couderé, suggereert ook bij elk gerecht een passende wijn.
Vanaf 3 maart 2017 kan de klant de recepten telkens voor de komende 4 week op de website www.SimplyYouBox.be ontdekken. Hij heeft de keuze uit een Simply You Box voor 2 of voor  4 personen. Bestellen kan hij vóór woensdag 23.59u om zijn Simply You Box devolgende maandag op te halen.
Bv. De klant zal zijn eerste Simply You Box op maandag 13 maart ophalen als hij zijn bestelling ten laatste op woensdag 8 maart vóór middernacht stuurt. Daarbij kan de klant telkens een Simply You Box voor de week erop of voor meerdere weken samenstellen en bestellen. Op het moment dat de klant zijn bestelling bevestigt, betaalt hij die ook. In oktober betaalde hij die in de winkel, waardoor het afhalen te lang duurde voor sommige klanten. Voor zijn aankoop krijgt hij uiteraard ook Bonus Punten, als hij een Carrefour Bonus Card heeft. De prijs bedraagt €40 voor 3 maaltijden voor 2 personen (dus €6,67 per maaltijd) of €60 voor 3 maaltijden voor 4 personen (€5 per maaltijd). In tegenstelling tot heel wat andere maaltijdboxen is de Simply You Box geen abonnement en is er geen minimale verplichte periode vereist. Als kers op de taart geeft Carrefour een korting van €10 op de eerste bestelling.
www.simplyYouBox.be (vanaf 3/3/2017)