De Serre gooit vandaag haar deuren open. Het innovatieplatform zet zo een belangrijke eerste stap om de horecasector in ons land in het tijdperk van de witte kassa een nieuwe toekomst te geven. Vanuit de voormalige gebouwen van het Antwerpse OCMW (Lange Gasthuisstraat in Antwerpen) ontplooit De Serre als kloppend hart van StartupVillage een indrukwekkend drieluik: een laboratorium om de allerlaatste horecatechnologieën te testen, een classy restaurant én een eventruimte.
DRIE PEILERS VAN DE SERRE:
Horeca-lab
De Serre integreert de nieuwste software en de meest innovatieve technologieën: van bestellen, betalen, het raadplegen van specifieke ingrediënten of allergenen met een consumer-app, digitale menukaarten tot beleving via virtual reality.
Restaurant
Pinkeye Designbureau overtrof zichzelf om De Serre vorm te geven tot een classy restaurant. Het is een ontbijt- en lunchconcept met de nadruk op ‘huisgemaakt’ waar jonge professionals van maandag tot vrijdag welkom zijn.
Eventlocatie
De Serre zet zichzelf tegelijk in de markt als veelzijdige eventlocatie. De zaal is een staaltje van sterk design en moderne technologie. Door één druk op de knop wordt de ideale ruimte voor een productpresentatie, workshop of trouwfeest gecreëerd.

Alles onder één dak: innovatiecentrum, eventlocatie en restaurant als laboratorium rond automatisering en digitalisering.

“De Droom van De Serre? Opnieuw rendabele horeca creëren met een solide winstmarge, waarbij de ondernemer wordt bijgestaan door een virtuele manager wat deze meer tijd geeft om zijn concept te verfijnen, de stiel te verrijken en het gastheerschap aan te scherpen.”

De Serre
Lange Gasthuisstraat 29
2000 Antwerpen
www.de-serre.be