8 en 9 december 2023, Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, 2850 Boom

Putteke Winter zet De Schorre op 8 en 9 december niet enkel in vuur en vlam, maar gaat dit jaar ook voor het thema “FLUO”. De ticketverkoop draait op volle toeren én het programma is bekend. Van een lichtgevende reus van 6 meter, tot een pianoconcert op het water, van een laserharpconcert tot heuse vuurshows.

Putteke Winter heeft het allemaal en werkt opnieuw samen met enkele lokale acts. Tickets en meer info vind je op www.puttekewinter.be

De Schorre wordt wederom omgetoverd tot een gezellig winters paradijs voor Putteke Winter. Ook voor deze editie werd een fantastisch programma ineen gebokst. Zowel oude bekenden als nieuwe artiesten weten te verbazen met hun acts. Vuur, dans, verhaal en licht, dat is Putteke Winter in een notendop. Dat alles in het thema “Fluo”. Benieuwd naar deze programmatie om u tegen te zeggen? Lees dan verder!

Mireille Colson, gedeputeerde voor Toerisme, Groen- en Recreatiedomeinen licht toe: “Putteke Winter is al jaren een succesformule voor jong en oud. Vorig jaar trokken meer dan 11.000 bezoekers richting De Schorre. Dit jaar hopen we minstens even veel bezoekers te ontvangen. Wij zijn er alvast van overtuigd dat deze fantastische nieuwe programmatie daar in zal slagen.”

Oude bekenden

Oude bekende Ron Jaluaï uit Puurs zorgt voor een indrukwekkende fluo installatie “Cubes of wonder” én tovert zichzelf om naar de straattheater act “Bartenders d’Helluxe”. De vuurperformers van Sacred Places zorgen voor sfeer én ook de vuurjongleerders van Fajro zullen je verbazen met een nieuwe show. Wegens groot succes in 2021 zullen de interactieve oldtimers AMI6 en Scubabianchi opnieuw hun opwachting maken. Die laatste is een Autobianchi, omgetoverd tot rijdend aquarium gevuld met goudvissen en een man die niet te vertrouwen is.

Lokale acts

Ook lokaal talent schittert wederom op Putteke Winter. De dansploeg van Studio Flash danst de pannen van het dak met hun show over de “Yeti Tribe”, speciaal gemaakt voor Putteke Winter.

De Boomse Ijsberen trotseren ook dit jaar de vrieskou en nemen een duik in onze vijver. Ze doen het verlichte wateroppervlak golven terwijl je warm en droog toekijkt. Ondertussen zorgt Radio Rivierenland voor aangename muzikale omkadering. De presentatoren wisselen hun eigen vurige playlist af met verzoekjes van onze bezoekers. Onder de Vlindertent zorgt DJ Cluts (afkomstig uit de Rupelstreek) voor de ideale achtergrondmuziek terwijl jij geniet van een lekkere hap.

Nieuwkomers

Je zal er niet naast kunnen kijken, de 6 meter grote Reus Willi wordt verlicht met 7600 leds én hij beweegt! NovaYA is de eerste operadiva die het futuristische muziekinstrument laserharp bespeelt. Je zal een stukje pannenkoek kunnen proeven van de Pannenkoekenrobot én genieten van een pianoconcert op het water. Helemaal mee in het ‘fluo’ thema is de Fluo golf en fluo petanque.

Woorden komen tekort om de volledige programmatie van Putteke Winter te beschrijven. Sommige dingen moet je nu eenmaal ervaren, proeven en beleven. Ook geprikkeld door deze voorproever? Tickets en meer info vind je op www.puttekewinter.be

 Wanneer:

Kies je tijdslot op:
8 december 2023 van 18-23u

9 december 2023 van 17-23u

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein De Schorre, Schommelei 1, 2850 Boom

Deelnameprijs:
0 t.e.m. 3 jaar: gratis toegang

4 t.e.m. 11 jaar: 7 euro per persoon

Vanaf 12 jaar: 12 euro per persoon

Leden van de Gezinsbond krijgen 1 euro korting per ticket.

Er zijn ook speciale tarieven voor mensen die aangesloten zijn bij Vrijuit (voorheen Fonds Vrijetijdsparticipatie).

Website:
www.deschorre.be
www.puttekewinter.be

Meer info:
onthaal@deschorre.be of 03 880 76 00

Foto: copyright NovaYA