Ook dit jaar organiseert Kamp C in Westerlo op zaterdag 19 augustus in het kader van Terra Nova een Bike-in Movie. Met deze openluchtcinema voor fietsers, wil het provinciaal centrum Duurzaam Bouwen en Wonen filmliefhebbers aanzetten om zich op een ecologische manier te verplaatsen.

Een drive-in cinema heeft zeker zijn charmes, maar een film bekijken in open lucht heeft net dat tikkeltje meer. Als dat dan ook nog met de fiets kan, dan maak je van een
drive-in een bike-in movie. “Je komt met de fiets, maar wees gerust, je mag de pedalen lossen. We voorzien knusse en comfortabele plekjes om te zitten. Je kan ook zelf dekentjes en stoeltjes meebrengen om het gezellig te maken”, verduidelijkt Kamp C-voorzitter Peter Bellens. De film die dit jaar de affiche van de Bike-in Movie siert is “De GVR – Grote Vriendelijke Reus”. Om 19 uur start er een workshop ‘dromenvangers maken’ voor de allerkleinsten, geheel in het thema van Terra Nova. Als het donker wordt, start de film. “We maken er een gezellige zomeravond van met een zomerbar, een workshop en een leuke film, maar vooral veel sfeer”, verzekert Inge Van Loon van Kamp C.
Fietsers vallen in de prijzen
Wie met de fiets komt, krijgt een kleine beloning. De eigenaar van de best versierde fiets wint een droombox. Uiteraard zijn ook voetgangers welkom. En wie met de auto komt, kan carpoolen en zich zo op een duurzame manier verplaatsen.

Wanneer:
19 augustus om 19 uur

Waar:
Kamp C, Britselaan 20, 2260 Westerlo
Tickets:
Tickets zijn verkrijgbaar via www.kampc.be of ter plaatse aan de kassa. Bij slecht weer wordt de filmvoorstelling helaas afgeblazen.

Meer info:
www.kampc.be

Home