Stadshout.be – Van de Stad, voor je thuis.

Yes, we hebben 2020 overleefd!
Of toch bijna :-). Laten we er samen nog een mooi eindejaar van maken, waar jullie hopelijk samen met vrienden en familie het begin van een fantastisch 2021 kunnen inzetten, en daar horen uiteraard leuke lokale cadeautjes bij!
In de aanloop naar Kerst gingen we u normaal gezien het heuglijke nieuws melden dat we dit jaar opnieuw op de kerstmarkt van de Winter in Antwerpen gingen staan, maar omwille van de huidige maatregelen, hebben we besloten om het dit jaar iets anders aan te pakken: we gaan een aantal ophaallocaties voorzien, waar je in alle veiligheid terecht kan voor de aankoop van onze plankjes en andere producten. 

Let op, enkel op afspraak!

Wat, hoe en waar?
We hebben een ruime stock snijplanken (en bv. ook wandrekken op bestelling) liggen bij Michiel in Hove (vanaf 7 december in Wijnegem), bij Sam in Ekeren en in ons atelier in Deurne-Zuid. Op afspraak kan hier corona-proof afgehaald worden. We kunnen evt. ook aan huis leveren, mocht u niet tot bij een van de afhaalpunten geraken.
Via mail of telefoon kan je jouw bestelling doorgeven en aangeven of het al dan niet geleverd dient te worden. U krijgt bij de bevestiging van uw bestelling een tijdstip en adres.
Vanaf 30 november vind je (indien de winkels terug open zijn) opnieuw onze snij- en tapasplanken bij A Better Blend (dit jaar ook met een webshop) én bij ons winkelpunt Edo Collective in de Lange Koepoortstraat 64. We gaan, als daar vraag naar is, evt ook een paar afhaalmomenten in Edo voorzien de komende weken.

design: Sam Ponette – Stadshout.be – photo: Kris Van de Sande – Copyright: Sam Ponette

Hou zeker onze sociale media pagina’s op Facebook en Instagram in de gaten voor verdere updates (we willen niet teveel mails sturen).
 
Hout om zelf mee aan de slag te gaan.

Tot nu toe was het mogelijk om ruw hout te kopen, om zelf mee aan de slag gaan. Nu hebben we daarnaast ook een ruime stock geschaafde planken in voorraad (diktes tot 3cm). Het is dus mogelijk om, al dan niet bekantrechte, 2 of meerdere planken te kopen om bvb zelf een tafel of ander object te maken. Hiervoor kan corona-proof een afspraak gemaakt worden in ons atelier in Deurne.

Praktische en andere vragen?

Voor vragen over Stadshout.be en de collectie kan u terecht bij Sam Ponette (+32 486 17 61 32) en Michiel Van Hove (+32 472 85 54 86).

Of via mail: red@stadshout.be

Foto’s: www.stadshout.be