schrijft graag verhalen over de Tweede Wereldoorlog een onderwerp dat haar mede door eigen familiegeschiedenis fascineert. Na een carrière als apotheker volgt ze haar hart en begint te schrijven met haar debuutroman ‘Een verre melodie’ als resultaat. Sindsdien heeft ze al meerdere historische romans geschreven die zich afspelen gedurende de Tweede Wereldoorlog. Eender schreef ze Sterren in de schemering een verhaal over Evelyn en Peter die met de hulp van God opkomen voor recht en waarheid. In De boekhandel van het verzet neemt de Amerikaanse ballerina Lucie haar favoriete Engelstalige boekhandel over, zodat de Joodse eigenaren kunnen ontsnappen. Ze helpt het verzet door geheime boodschappen tussen de bladzijden van de boeken te verstoppen. Sarah Sundin woont in Californië samen met haar man en hun drie kinderen.

 

 

In ‘De boekhandel van het verzet’ van Sarah Sundin neemt de Amerikaanse ballerina Lucie haar favoriete Engelstalige boekhandel over, zodat de Joodse eigenaren kunnen ontsnappen. Ze helpt het verzet door geheime boodschappen tussen de bladzijden van de boeken te verstoppen.

Als ze landgenoot Paul Aubrey ontmoet, bloeit er iets moois op. Lucie denkt alleen dat Paul onder een hoedje speelt met de Duitsers…en hij kan haar het werkelijke doel van zijn missie niet vertellen.

Auteur: Sarah Sundin

ISBN:9789029733151

Prijs: €23,99

Uitgever: Kokboekencentrum, VBK