De binnentuin is de nieuwste Roman van de Zusjes Crispijn,  Margreet & Reina komen uit een gezin waarin boeken en verhalen vertellen een grote rol speelden. Naast de muzikale ontwikkeling leesden ze zich een slag in de rondte. Het zal niemand verbazen dat deze boekenwurmen zich ontwikkelde tot echte verhalenvertellers. De romans met een christelijke achtergrond verschijnen in de VCL-serie onder haar eigen naam Margreet Maljers-Kroes. Met haar zus Reina schrijft ze romans onder de naam Crispijn. Herfstsonate, Meiden van de markt, Het huis aan de vecht en Het zal je maar gebeuren zijn enkele van hun Romans in de loop van hun carrière. De binnentuin is een fijn, gezellig, luchtig boek en een goed geschreven verhaal om te lezen en een echte aanrader

 

 

Eén groentetuin verbindt de levens van verschillende buren in Margreet en Reina Crispijns aangrijpende roman ‘De binnentuin’.

Een verwaarloosd veldje met daaromheen de kleine achtertuinen van hoge herenhuizen: dat is de tot de verbeelding sprekende setting van ‘De binnentuin’ van Margreet en Reina Crispijn. De dochter van vrienden van de eigenaar, de heer Laarhuis, komt op het idee om het veldje om te toveren tot een gezamenlijke groentetuin. Alle buren die meedoen hebben zo hun eigen verhaal. Ruzies, problemen en verliefdheden: alles passeert de revue. En langzaam maar zeker raken al deze levens door de binnentuin met elkaar verweven. Margreet en Reina Crispijn nemen je in ‘De binnentuin’ mee naar een bijzonder stukje grond, bevolkt door bijzondere karakters. Een heerlijk feelgoodverhaal vol realisme én wegdroom momenten.

Auteur:Margreet & Reina Crispijn

ISBN: 9789020 540352

Prijs: €9,99

Uitgever: Zomerkeuring.nl