Na onze editie in 2019 organiseren we dit najaar onze 2de benefietcomedyavond. De namen zijn iets minder bekend, maar ik verzeker jou van een geslaagde avond! Kom dit nieuwe comedytalent ontdekken en steun tegelijkertijd onze werking, een betere reden voor een gezellig avondje weg kan ik me niet bedenken. 😉

Er zijn nog 70 tickets over, we hopen alvast dat we deze tegen 4 november allemaal verkocht krijgen, de opbrengst gebruiken we immers voor onze activiteiten volgend jaar (voor een stukje) te financieren.

Seppe Toremans is verschillende keren finalist geweest in Humo’s Comedy Cup en werkte mee achter de schermen bij het humorprogramma “Wat als?”.
Rik Van Geel stond in de halve finale van Humo’s Comedy Cup 2018 en speelde in het voorprogramma van Soe Nsuki.
Kortom twee comedians die reeds hun verdiensten hebben en ook 4 november voor de nodige lachbuien gaan zorgen. Dat kan je niet missen, toch?

Onze benefietcomedyavond is één van de acties binnen De Warmste Sportpret. Ons eigen actieplatform waarop mensen acties kunnen organiseren ten voordele van Sportpret vzw. Kriebelt het bij jou ook om een actie op te zetten? Ben jij een organisatietalent? Of kan jij geweldig goed koekjes bakken of soep koken? Registreer je actie en zamel centjes in voor Sportpret vzw. Samen maken we het verschil!

Foto: www.vzwsportpret.be