“Chocolatier Goossens” maakt al jaren “robijn rode” chocolade diamanten-harten met een omhulsel van melkchocolade, rood gekleurd met 100% natuurlijk rode bietensap. Maar nu heeft de firma “Barry Callebaut” uit Wieze een nieuwe chocolade ontwikkeld.
Na zwart, bruin en wit is er nu een 4e soort. Een van nature “roze” chocolade zonder toevoeging van extra kleur. De kleur zou bepaald worden door een speciale selectie van cacaobonen die van nature een “roze” kleur hebben. Niet alleen de “oud-roze” kleur is uniek, ook de smaak is niet wat je verwacht van chocolade. Kom zelf proeven, de zuur-zoete smaak met een fruitige toets van rode bessen heeft een sprankelende lentekriebel in zich.
In eerste instantie zullen we de beperkte voorraad verwerken in de vorm van 15 cm grote Paaseieren en in de vorm van een hapklare lipvormige diamant, “Lady boy le Marquise” genoemd.
Chocolade met een onverwachte toets dus. Nu verkrijgbaar in onze Antwerpse winkel.
Isabellalei 6, 2018 Antwerpen.
Telefonisch bestellen kan op 03.239.13.10
www.goossens-chocolatier.com
Follow us on Instagram: http://instagram.com/ilovechocolate_goossens

Foto’s: Chocolatier Goossens