Dit tweede boek Dagelijks kost is weer een voltreffer, Jeroen roept op om te “koken met verstand” en zoals hij schrijft in het voorwoord “eten moet vooral gekoesterd worden en niet geclaimd”. Een boek met 101 nooit eerder gepubliceerde recepten verse inspiratie voor de keuken van elke dag. Begrijpelijk en stap voor stap uitgelegd en daardoor toegankelijk voor iedereen. Met verzorgde foto’s en het leuke aan het boek is dat er wetenswaardige weetjes en tips in staan.

Elke dag weer inspireert Jeroen Meus honderdduizenden kijkers met zijn geweldige Dagelijkse Kost-gerechten. Van echte klassiekers tot verrassende veggie stoofpotjes, frisse salades, pittige soepen en snelle pasta’s, stuk voor stuk klaargemaakt met liefde en passie. Eten om te koesteren, zonder franjes, voorbij elke trend of hype. Simpelweg lekker. Dat is koken met gezond verstand.

Auteur: Jeroen Meus

ISBN: 9789 0223 342 32

Prijs: 24,99€

Uitgeverij: Manteau