Volgens de weerberichten komt er een zomers weekend aan. En net deze zondag is het Dag van het Park. Ook in het Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark is het feest. Kom genieten van de zon of een beetje schaduw. Tussen 10 uur en 17 uur geniet je van een echte park-kermis op onze evenementenweide, tussen de tennisterreinen en het hockeyveld.

De kinderen leven zich uit in heel wat activiteiten, zoals een paardenmolen, een zweefmolen, eendjes vissen, … Ze kunnen ook hun krachten meten met mama of papa bij onze kop van jut. Er zal een exemplaar zijn op ieders formaat. Naast deze activiteiten geniet je van de vrolijke muziek van enkele fanfares, de Muziekma(k)kers – jeugdfanfare uit Blaasveld, de Koninklijke Harmonie van Mechelen en de Sint-Martinus Concertband van Hombeek laten van zich horen. Tussendoor weerklinkt het draaiorgel van Cyriel. Op ons feest moet je geen honger of dorst lijden, ga langs bij één van onze Foodtrucks en smul van croques, tapas of een ijsje, pannenkoek of gebak. Er is keuze genoeg. Meer informatie vind je op www.provincieantwerpen.be.
Op de Dag van het Park verwachten we veel mensen. Je komt dus best met de fiets, te voet of met het openbaar vervoer. Personen in het bezit van een parkeerkaart voor personen met een handicap mogen in het park parkeren. Andere auto’s kunnen parkeren op onze extra parking van Kellogg’s (let op, dit is niet de parking waar het bord ‘Kellogg’s’ hangt) op de Hombeeksesteenweg ter hoogte van huisnummer 323. Volg de pijlen naar de parking.

Wanneer:
Zondag 28 mei 2017 van 10 uur tot 17 uur

Waar:
Provinciaal Groendomein Vrijbroekpark
Ridder Dessainlaan 65
2800 Mechelen

Deelnameprijs:
gratis
Website:
http://www.provincieantwerpen.be

Social media:
http://facebook.com/Vrijbroekpark

Meer info:
Onthaal Vrijbroekpark
015 45 13 80
vrijbroekpark@provincieantwerpen.be