Ella en Ko Goud zijn 10 jaar geleden met Goldies Travel gestart hun droom was om cruises te maken met gasten. Vanaf de Amelia willen ze hen een verrassend en boeiende kant van Nederland laten zien. Juist, vanaf het water van Zuid naar Noord en terug. Tijdens de reis doen ze zoveel mogelijk leuke plekjes aan. Ook u kan deelnemen aan het Oerol festival op Terschelling en dan weer langs een andere route terug naar Yerseke varen.

Heeft u wel eens gedroomd over een cruise op een luxe jacht? Meestal kan dit pas na het winnen van een loterij.

Maar het is dit jaar dichterbij dan u denkt. Nederland is een echt waterland. Daarom willen Ella en Ko een cruise organiseren die voor u van in het begin tot op het eind een beleving zal zijn. U kunt vanuit Yerseke de heenreis meevaren, Oerol bezoeken en terugvaren van Terschelling naar Yerseke.

Een tweede mogelijkheid is om met de heen óf de terugreis mee te varen. Met de diverse opstapplaatsen kunt u de tocht in trajecten meevaren. Zie hieronder het vaarschema dat we onder voorbehoud hebben gemaakt. U ziet daar dat we hele leuke plaatsen bezoeken.

oerol2019 kaart2

Hoe werkt het? Deze reis is gebaseerd op maximaal 6 personen om te overnachten aan boord. Varen overdag kan met maximaal 12 personen. Daardoor is het mogelijk om van alle plaatsen die we onderweg aandoen op te stappen. Wilt u echter meerdere dagen mee, dan boeken we voor een een hotel aan de wal.

Stap 1:
Kies zelf wanneer u wilt varen, welk traject(en) en met hoeveel personen.
Dit geeft u op via ons aanmeldformulier. (dit is nog geen boeking maar een inventarisatie)

Stap 2:
Wij zetten u in het vaarschema en bevestigen de vaartocht met een voorstel, Hierbij hanteren wij:

  • wie het eerst komt heeft de meeste kans.
  • Komt u met 6 heeft u meer kans dan alleen en
  • lange reizen gaan voor kortere reizen

Stap 3:
Na ontvangst van het voorstel, hebben wij contact met u, als er aanpassingen gewenst zijn. Pas dan gaat u akkoord, of in overleg zoeken we de best passende mogelijkheid. Geef dus duidelijk aan wat voor u het belangrijkste is, b.v. de datum van vertrek, of de plaatsen die we aandoen enz. Bij de laatste afspraak doet een aanbetaling (30% van het reisbedrag) zodat uw vaartocht is bevestigd. Eén week voor de vaartocht voldoet u het basisbedrag,

Stap 4:
Wij zorgen dat u onbezorgde een superleuke vakantie heeft. Beleef Nederland eens vanaf het water!

Voor wie is deze reis geschikt?

In principe is deze reis geschikt voor iedereen, zeker als u houdt van varen en/of het bezoeken van Oerol leuk vindt.

Handig is dat u met 2 personen of meer boekt, omdat u samen een kamer deelt, maar het is ook mogelijk om alleen te boeken.

Wij hebben 3 hutten met riante tweepersoonsbedden. Natuurlijk kunt u ook de dagtochten samen met vrienden beleven. Meevaren op een ochtend of middagtocht of de hele dag is ook mogelijk, afhankelijk van de tocht van die dag.

Het schema is op dit moment een voorstel en kan nog iets worden aangepast.

Prijzen worden genoemd in het aanmeldschema.

Wanneer een groep van 6 een bepaald traject boekt is het mogelijk tegen meerprijs ook verzorgde lunch en diner bij te boeken aan boord (in combi met af en toe aan de wal eten)

Bij de basis prijs kopen gasten zelf eten en maken dit klaar voor heel de groep, kosten worden gedeeld door het aantal gasten.

Wat zit er in de prijs inbegrepen:

  • Vaaruren en stillig uren van de Amelia
  • Bemanning
  • Havengeld
  • een treinkaartje voor de heen- of terugreis als u afstapt onderweg
  • Overnachting en ontbijt, hele dag koffie/thee en frisdrank naar wens, met af en toe iets lekkers natuurlijk.

Richtprijs op basis van 4 personen die een hele (lees geplande) reis meegaan max. € 250,- per persoon per dag
Lunch en diner aan boord zijn alleen in overleg bij te boeken. Drankjes op nacalculatie.

Deze reis is de eerste waarbij wij verschillende groepen gasten combineren binnen één reis, voor ons een uitdaging, voor u een zeer gereduceerde prijs, gezien de normale huurprijs per week al €3500,- bedraagt, zonder vaaruren. Dus meld je snel aan

Voor alle info over deze reis klik hier..

Of neem contact op via:

Info@varenzeeland.nl  of 06-51834751

Foto: varenzeeland