Het is nu bijna een jaar geleden dat de documentaire ‘How To Fall Apart’ voor het eerst werd vertoond. Ondertussen zijn er al meer dan 50 screenings achter de rug. De film volgt op indringende en eerlijke wijze de burnout van Jelle, één van de regisseurs. Het is een thema dat hard leeft in onze maatschappij, en dat hebben we mogen merken. De vele mooie en vaak ook emotionele reacties van het publiek bewijzen telkens weer hoe diep het verhaal het publiek weet te raken.
Er waren ook lovende woorden te horen over de soundtrack van de film. In die mate zelfs, dat besloten werd om deze uit te brengen, digitaal maar ook als een cassette tape (helemaal terug van weggeweest!)!
Voor deze productie werd een crowdfunding campagne opgezet. De makers willen de release zeer grondig aanpakken: De muziek wordt helemaal herwerkt tot een nieuwe luisterervaring, de tape wordt voorzien van mooi artwork, en ze draaien ook een pakkende videoclip voor de themasong ‘Unfolding Wings’. De planning is een event op 7 juni in CC Deurne, waar de filmprojectie exclusief van een live soundtrack wordt voorzien door de componist Dimitri Vossen, enkele gastmuzikanten, en het regisseursduo.
De campagne loopt tot en met 18 juni.
Dit is de link voor de CF campagne: http://goo.gl/DblBGo (in samenwerking met het platform Voor De Kunst: http://voordekunst.nl)
Je kan de activiteit volgen via de eventpagina van de campagne: https://www.facebook.com/events/1729569680673988/
Deze crowdfund is een project van het nieuwe campagnebureau Wij-De-Wereld: http://www.wijdewereld.org/