Deze zomer vormen de Oosterweelwerven een bijzondere setting voor enkele Antwerpse dj’s. Het online event ANTWERP UNDER CONSTRUCTION brengt met vijf live dj-sets verschillende werven van de Oosterweelverbinding onder de aandacht. Gekende Antwerpse zomerfestivals en clubs werken mee aan het event. Zij kunnen deze zomer de deuren nog niet openen. Reden te meer voor Lantis, bouwheer van de Oosterweelverbinding, om dit initiatief te steunen en de werven als decor uit te spelen.

Oosterweel maakt op Linker- en Rechteroever werk van veiliger en vlotter verkeer, maar zorgt ook voor een grondige metamorfose van de omgeving. Door de Ring te overkappen en verloren ruimte weer nuttige invullingen te geven, komt er meer groen bij en ontstaan er extra fijne plekken om tijd door te brengen in de stad.

De werken aan de Oosterweelverbinding die de metamorfose mogelijk maken, zijn al een tijd aan de gang. Om iedereen een blik op die transformatie te gunnen, maar ook om de lokale evenementensector te steunen, springt Lantis op de kar van festivalorganisator Kurious dat het concept ANTWERP UNDER CONSTRUCTION bedacht. Samen met de betrokken aannemers stellen we uitzonderlijk de werven open voor enkele unieke dj-optredens. Op die manier bieden we op een veilige manier ook jongeren een muzikale verfrissing aan.

5 werven – 5 optredens – 5 livestreams 
Tijdens ANTWERP UNDER CONSTRUCTION kan iedereen op 5 verschillende data genieten van het optreden van 5 verschillende dj’s die telkens op een andere Oosterweelwerf een set draaien. 
De sets zullen live te volgen zijn via de Facebook en Youtube-kanalen van de Oosterweelverbinding en de betrokken festivals en clubs. 
Tijdens de volgende data kan je vanop afstand meefeesten op 3 Oosterweelwerven op Linkeroever en 2 op Rechteroever:

Datum
6 augustus
13 augustus
20 augustus
27 augustus
3 september
Festival/club
Contrair
SHOMI
Ampere
Rampage
Fire is Gold
Artiest
A Local Hero
Dj Licious B2B Pegassi
ft. Sakso
Bibi Seck
Murdock
Eagl B2B Faisal

Foto & video: www.lantis.be