In de nacht van vrijdag of zaterdag controleerde het wijkteam van Hoboken een voertuig. De drie inzittenden bleken onder invloed van lacgas en de politie nam 2 grote flessen van het gas in beslag. Tijdens de controle werden ook 2 sluikstorters betrapt en werden 2 wagens beboet die geparkeerd stonden op een plaats voorbehouden aan mindervaliden.

Het wijkteam van de Stuivenbergwijk controleerde samen met de mobiele eenheid in hun wijk. Er werd te voet, met de fiets en met de wagen gepatrouilleerd en er werd vanuit de commandokamer bijstand verleend aan de hand van de camera’s in de wijk. 8 personen werden betrapt op sluikstort, 5 personen kregen een onmiddelijke minnelijke schikking voor drugsbezit en 2 wildplassers werden beboet. 4 personen bleken illegaal in ons land te verblijven. 1 voertuig stond internationaal geseind en 4 personen reden rond met de wagen ondanks een rijverbod. 1 persoon stopte toen hij werd tegengehouden door de politie 7 verpakkingen met marihuana in zijn mond. Hij wordt voorgeleid op verdenking van drugshandel.
 
Tijdens de controle van een bestuurder die met de gsm in de hand rondreed, vond het wijkteam van Berchem in het voertuig van de 19-jarige een opmerkelijke hoeveelheid cash geld. De man had ook verschillende hoeveelheden drugs op zak. Zijn drugs, zijn geld en zijn auto werden in beslag genomen en de man wordt voorgeleid op verdenking van drugshandel.

Foto: Politie Antwerpen