De Belgische reisorganisatie Connections opent vandaag een nieuwe vestiging in Beveren. De nieuwe travelshop neemt zijn intrek in de Warandestraat. In totaal heeft Connections nu 37 reiskantoren waarvan 2 in het Waasland.
 
2de travel shop in het Waasland
Met de nieuwe vestiging versterkt Connections zijn aanwezigheid in het Waasland want ook in Sint-Niklaas is Connections aanwezig. Samen met de andere shops in Gent, Sint-Denijs-Westrem en Aalst telt het Belgisch reismerk thans vijf reiskantoren in de provincie Oost-Vlaanderen.
Aan het hoofd van de nieuwe Connections travel shop staat Christel Cant. Christel is geen onbekende in Beveren, want zij stond de voorbije 25 jaar aan het hoofd van het reiskantoor van Neckermann in dezelfde gemeente. In die tijd bouwde ze een vertrouwensrelatie op met haar klanten. Vanaf vandaag is ze blij dat ze haar trouwe klanten uit Beveren en de ruime omgeving opnieuw kan bedienen Ze wordt hiervoor bijgestaan door Ywan Dierick, die 10 jaar ervaring opbouwde bij Thomas Cook, eerst als host op verschillende bestemmingen en nadien als mobiele reisagent.
 
Reizen op maat  
Hun opgedane ervaring gaan de twee enthousiaste reisprofessionels in dienst stellen van hun reislustige klanten. Niet alleen door voor hen de gepaste pakketreis aan te bieden maar vooral door voor hen reizen op maat uit te werken. Christel Cant (shopmanager Connections Beveren): “Onze klanten zijn alsmaar meer op zoek naar een persoonlijke aanbieding. Bij Connections hebben we alle ingrediënten in huis om een ‘à la carte’ reis uit te stippelen die ten volle aan de individuele verwachtingen van onze klanten beantwoordt. Dat begint met de vlucht aan een scherpe prijs, waarvoor Connections een sterke reputatie geniet. Vervolgens wordt de reis vervolledigd met gepaste logies en activiteiten waarmee ze hun vakantie op een intense manier beleven”.
 
In ons land is Connections marktleider voor o.a. city trips naar New York en voor rondreizen in de Verenigde Staten, Canada, Thailand, Indonesië of Japan. De Connections travel shop is gevestigd in de Warandestraat 7 in Beveren en is iedere dag open van maandag tot zaterdag van 10 tot 18u. De shop is telefonisch bereikbaar op het nummer 03/361 44 50.

Foto’s: www.connections.be