Tijdens STORMLoop, een festival in Galerie Storm, kunt u twee weken genieten van tentoonstellingen en concerten. Dit concert start met een wandeling door het natuurschoon van Herentals. Eindigen doet u in Galerie Storm, waar Stephanie Struijk en Stoomboot een dubbelconcert geven.
Stephanie Struijk is een Nederlandse singer-songwriter. Ze bracht in 2016 het album Nieuwe maan uit, haar eerste plaat in het Nederlands. Begin 2018 voegde ze er de ep Daar aan toe. Ze ontving voor haar werk een Zilveren Harp en speelde onder meer op Pinkpop. De afgelopen jaren woonde en werkte ze als singer-songwriter in Los Angeles. Zo valt haar liefde voor ‘americana’ makkelijk te begrijpen. Ze is op haar best met haar stem en akoestische gitaar. Onlangs speelde ze ook op de Nekka-nacht 2018.

Ook Stoomboot speelt solo tijdens STORMLoop. Niels Boutsen, de man achter Stoomboot, won in 2011 de kleinkunstwedstrijd Nekka-Nacht. Hij vindt al vijf jaar moeiteloos zijn plaats in het hedendaagse kleinkunstlandschap.
Ondertussen heeft Niels drie albums bij elkaar geschreven. De nummers uit Zwarte doos, Stoomboot en Storm worden regelmatig op Radio 1 gedraaid.

Zaterdag 18 mei 2019 om 19u.
€ 14 / € 11 (Vriendenpas)

Galerie Storm
Nonnenstraat 25/1
2200 Herentals

Foto & video: www.schaliken.be / Katerina Plevkova